گزارش نشست هماندیشی بانوان نویسنده
در نشست هماندیشی نویسندگان کانون ادبی بانوی فرهنگ مطرح شد: کاری که درست اجرا شود، ارزش دیده شدن و گفتوگو را دارد
لازمه حرفهای شدن، مطالعه مستمر و سپس به کار بردن آنچه در روند مطالعه آموختیم، است. بنابراین کاری که درست اجرا شود ارزش دیده شدن و گفتوگو را دارد.
به گزارش خبرگزاری مهر، نشست هماندیشی نویسندگان کانون ادبی بانوی فرهنگ با حضور اعضای اصلی و فعال کانون و جمعی از نویسندگان با موضوع”بانوی فرهنگ، چالشها و فرصتها” در حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شد.
سارا عرفانی مدیر و موسس کانون بانوی فرهنگ، نیلوفر مالک معاون و معصومه امیرزاده مسئول آموزش، از اعضای اصلی کانون ادبی بانوی فرهنگ هستند.
مرضیه و فاطمه نفری، سیده عذرا موسوی، سمیه عالمی، فاطمه سلیمانی، فاطمه دانشورجلیل، سمانه خاکبازان، مژگان حضرتیانفام، فاطمه شایانپویا، زهرا قمی، عترت اسماعیلی، نیلوفر مالک، معصومه امیرزاده و خانم حسینی مدیر نشر مهرک از مهمانان نشست هماندیشی بانوان نویسنده کانون بودند.
تعدادی از زنان نویسنده در این نشست هم اندیشی با توجه به اینکه بانوی فرهنگ غیر از زنانهبودن، مادرانه است بر وجه مادرانگی و توجه به مادر محور بودن بانوی فرهنگ تاکید کردند.
یکی از نویسندگان گفت: نویسندگان زن باید با جدیت به مطالعه و یادگیری تکنیک داستان بپردازند تا بتوانند حرفهای جدی برای گفتن داشته باشند. چنانچه الآن هم دارند؛ اما از جانب مردان جدی گرفته نمی شوند.
حمایت و پرورش از سوژه نویسندگان، بهخصوص نوقلم ها، برگزاری جلسات نقد کتاب و سفرهای استانی با هدف افزایش تجربه زیستی زنان نویسنده از جمله پیشنهادات مطرح شده از سوی حاضرین در این جلسه بود.
مریم مطهریراد گفت: با توجه به اینکه اغلب دوستان توصیه به حمایت از یکدیگر داشتند پیشنهاد من این است که مبادا این حمایت از یکدیگر، به نوازش بیجا تبدیل شود؛ چون این اتفاق چیزی جز ظلم و دروغپردازی و ایجاد توهم در ذهن نویسنده نخواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: برای حمایت از یکدیگر باید روندی حرفهای دنبال کنیم. لازمه حرفهای شدن، مطالعه مستمر و سپس به کار بردن آنچه در روند مطالعه آموختیم، است. بنابراین کاری که درست اجرا شود ارزش دیده شدن و گفتوگو دارد. در مقابل کاری که ضعف دارد باید بدون حب و بغض بررسی و بیان شود، تا از مرحلهی ضعف عبور کند و اشکالزدایی شود. (این حمایت واقعی است.)
فاطمه نفری جدی گرفتن تبلیغات و استفاده از ظرفیت پیامرسانهای مختلف را در تسهیل ارتباط مخاطب با بانوی فرهنگ مثمرثمر دانست.
نویسنده کتاب زمستان بیشازده تاکید کرد: جسارت ارائه هنر هر نویسنده در فضایی غیر از فضای بانوی فرهنگ، داشتن مطالعه تاریخی، گذاشتن زمان و تلاش برای ارائه بهترین کار، از جمله مواردی هستند که سبب بهبود تقویت نویسندگان میگردد.
در پایان، معصومه امیرزاده عضو اصلی و مسئول آموزش بانوی فرهنگ برای استان هرمزگان، مریم نفری نویسنده و عضو فعال بانوی فرهنگ برای استان قم و الناز رحمتنژاد نویسنده و عضو فعال بانوی فرهنگ برای استان البرز جهت ایجاد نمایندگی کانون بانوی فرهنگ با بهرهمندی از حوزه هنری استان مربوطه اعلام آمادگی کردند.
دیدگاهتان را بنویسید